Start pagina Kalkzand lijmwerken Verbouwings projecten Bijzondere projecten Gerealiseerde projecten Certificering CVB-Bouw Contact informatie Diverse links

 

Lijmwerkzaamheden:

CVB-Bouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verlijmen  van alle soorten lijmblokken , elementen (machinaal) en handzame blokken,  voor zowel grote projecten van bedrijven alsmede voor particulieren (ver-)bouwwerkzaamheden.

CVB-Bouw bezit alle specifieke gereedschappen die noodzakelijk zijn  om de werkzaamheden  zo optimaal en veilig mogelijk te kunnen realiseren, voor het verlijmen van alle soorten bouwelementen en blokken zoals kalkzandsteen, Bia-betonblokken en Ytong gasbetonblokken.

   


Tevens heeft CVB-Bouw diverse lijmkranen ter beschikking, om elementen te verwerken in alle denkbare bouwwerkzaamheden en in alle maten en soorten.

Om deze werkzaamheden  te kunnen realiseren, werkt CVB-Bouw uitsluitend samen met gespecialiseerde en betrouwbare vakmensen, werkzaam in- en voor dit bedrijf, om zodoende de tijdsdruk ten aanzien van een opleveringsdatum na te kunnen streven, zonder goede kwaliteit  te verliezen. Kwaliteit is wat in dit bedrijf hoog in het vaandel staat.

   

Om een totaalpakket  te kunnen leveren  in de lijmwerkzaamheden, biedt CVB-Bouw daarnaast zelf eigen stelwerkzaamheden aan.

Vragen? Neemt u gerust contact op met CVB-Bouw.

 

© CVB-Bouw 2010 laatste update Maart 30, 2010 design jml-solutions